Anja van de Ven Makelaardij is gevestigd in een markant pand aan de Vestdijk 165, hartje  Eindhoven. Anja is registermakelaar-taxateur en zij wordt bijgestaan door kandidaat-makelaar Emmie Bogaart. Een klein, maar deskundig, accuraat en betrokken team.

Anja van de Ven
registermakelaar-taxateur


Mijn naam is Anja van de Ven en ik ben ruim 25 jaar makelaar, aanvankelijk vanuit huis en nu al 18 jaar vanuit mijn kantoor aan de Vestdijk. Die tijdspanne en die locatie in het hart van de stad zorgen ervoor dat ik de Eindhovense huizenmarkt bijzonder goed ken. De beperkingen, maar zeker ook de mogelijkheden. Makelaar is een dienstverlenend beroep en die kwalificatie neem ik uiterst serieus. Jouw woonwensen staan voorop en zijn altijd uitgangspunt voor mijn werk. Dat is een belofte die ik graag voor jou in de praktijk breng.

Emmie Bogaart
kandidaat-makelaar


Emmie Bogaart is sinds 2014 als kandidaat-makelaar werkzaam op ons kantoor en inmiddels een onmisbare kracht. Ze werkt hoofdzakelijk in de binnendienst en is vaak het eerste aanspreekpunt bij contact met de klanten. Haar opleiding stelt haar in staat alle vragen adequaat te beantwoorden en haar vriendelijke karakter zorgt voor een persoonlijke afwikkeling.